örebrocupen

örebrocupen imrogo:) lovee !!

09:50   Örebro SK - Adolfsbergs IK
11:30   Adolfsbergs IK - Vaksala SK
14:50   Frövi/Fellingsbro Bl - Adolfsbergs IK
16:30   Adolfsbergs IK - GSBK/Kopparberg

Nu ska ja duscha sen sova, godnatt
B cool zazza


kallt

vaknade och åkte och jobba på idrottshuset idag:) örebrocupen har börjat, sen möte sen gick vi till java och åt och fikade, jag fia och bella, mys, sen tog vi en sväng på stan hitta lite saker. tröja,små flaskor och ögonfransböjare. nu är ja hos bella och vi ska snart sova, kollar på alvin och gänget, måste säga att detär världens bästa film:) love! GODNATT

B cool zazza

28 december

Måste bara säga hur mycket jag älskar träningsvärk, då känner man verkligen att man tränat och att man tagit i:) haha tränade fyss igår och gjorde massa roliga övningar, loveit!

Grattis victoria asplund 15 år idag:)


julen är över

Julen är över och om några dagar är de nyårsafton.. julafton va jag och min syster bollar, vi åkte först till faster sen förbi bella, sen mormor&morfar sen markus sen hem och mös! men det var helt okej men lite långtråigt när paketen va färdigöppnade.. haha jag är som ett litet barn än på julafton.
lite bilder från julen och dagarna nu efter får ni här:)

Randiga tröjor,vitlinne,peeling,lotion,deospray,mouse,uggs,leopard nececär, armband,örhängen,victoriasecret baodysplash,spakit,kalender,presentkort sf&kicks och pengar :D

MÅSTE BARA rekomendera bodysplash från victoria secret!!!!

shopping idag, gråstickad polo ginatricot, vit tshirt vila, grön/turkos linne&grå stor tshirt only,gråstickad med färgtrådar och lilavelorleggings från bikbok och deospray och kamset.

Mysigt med snöprommenad med bästa

igår kom även cherie till örebro och ska ha winterdancecamp, jagkan inte ta klasser iår för det är massa annat, var uppe igår och träna disco tog en titt på syster och alla:)

Mamma&jag


Igår jobba jag 10-14 sen direkt till stan och vandra lite, träna twiix15-20, vi hade en träningskväll med massa kul, körde fyss:s haha men det är alltid underbart efter:) haha sen hem till bella och sova. Idag tog vi en heldag på marieberg med shopping, äntligen hitta jag lite:) haha, gick till ikea och shoppa till mitt rum sen passa vi på att äta mat där istället för mc liksom;) good! sen hem och fixade naglarna, har satt på akryltippar igen, får se hur länge dom sitter.. haha varit hos markus ikväll och ätit tortilla med mamma&syster. Det va mys! nu är jag hemma hos pappa med belli, ska snart sova imorgon ska jag jobba på örebrocupen typ ett, sen möte inför örebrocupen på onsdag som spelas på comventum hela dagen:) nu ropar sängen, Godnatt


B cool
zazza

 


julafton

godmorgon säger vi:)
idag är det julafton vilket märks, just nu sitter jag och min syster här färdigfixade:) vi har lyssnat på massa disco musik och fixat allt, snart kommer pappa tillbaka då ska vi till våran faster och äta och ha jul, sen kommer mamma då ska vi till mormor&morfar och äta och få klappar, ska även hinna förbi bella och få min julklapp, sen ska vi kasnke till markus ikväll:) nu ska jag springa ner, slänger in lite bilder på outfiterna, mer ikväll eller imrogon:)
GODJUL:D

svartbaslinne
grå/svart leopardmönstrade leggings
gråa stickade knästrumor
och över en stickad stor svart cardigan

syster&jag<3

B cool zazza

dan före dopparedagen

vart på stan idag också, nu är verkligen allt klart:) när jag tog mig en promenad hem från stan så gick jag förbi grönagrodan och köpte mig en sallad, dom är verkligen underbara. Har även julstädat hela lägenheten idag, plocka fram stora och lilla granen också, lite sent men nu är de gjort. Pappa kom vid halv sju och hämta mig och syster och vi åkte och köpte pizza och massa gott! nu är klockan kvart i tio och vi sitter i soffan och myser:) som vi brukar göra dagen innan julafton:) imorgon ska jag åka runt lite och fira lite här och där:) storsläckt;)

GODJUL TILL ER ALLA:)

min kära gran för året, blev guld&rött

salladen från grönagrodan

man kan inte få bättre julklapp av jobbet:) 

avslutar på en bild på mig&jeffah när vi väntar på pizzan
 
B cool Zazza

22 december

Vaknade sent med bella idag, åkte upp på stan och träffa fia. vandra där i några timmar, sen hem och fixa iordning lite julklappar, träffades hos fia senare och hade julmys:) nu är jag och bella hemma hos pappa. Jag går snart och lägger mig får se om bella följer med:) imorgon ska jag på stan sen städa hela lägenheten sen åka till värsterås och äta sen hem till carro, tror jag.. sen mysa med syster, alldeles för sällan vi kan sitta och bara umgås!
GODNATT


B cool zazza


massor

ojdå, för länge sen jag uppdatera men det är ju jullov och mina datorer är på lagning:) haha
vad har hänt? jo massa, har bara umgåtts med nära och kära, min syster har kommit hem och det är underbart måste jag säga, jag kommer inte skriva så mycket för snart är det jul och ja blabla, kasnke lite då och då,
lite bilder kan ni få:)

priset vi vann från dansskolan

jag&johanna på nordiska mästerskapet.

klasskampen 2009 summertime 9G

jag&jennie( hon är utomjording)

pokalen vi fick :D

jag och min gosis:)

här ser ni hur våra killar gick in för temat;)

denna bild får avsluta början på jullovet, myskväll med bella!

B cool zazza

jullov

Hade klasskampen igår, vi losa i finalen så vi får säga grattis till 9c som vann iår igen... men ändå min klass måste ju vara bäst, genomåren har vi vunnit både teknik8an och samhällsorigentering i nian, vi har fått pris av skolan, först att äta lunch på naturenshus en gång sen har vi fått bowla&lunch på strike nu, men igår på idrottshuset så fick vi en stor pokal av rektorerna, så underbart! vad är mest värt gå fram och ta emot den? och ha den förevigt eller vinna klasskampen och inte få något för det? ;) haha sen gick jag hem och åt lite, cykla upp på stan och fixa lite klappar, sen drog mamma och jag till marieberg och köpte kuddar och kolla skor, men såklart får man beslutångest som vanligt och hittar 2 par och kan inte välja, la undan dom och nu har jag bestämt mig, ska köpa ett par av dom imorgon. Sen direkt till skolan och hade avslutning, det va fika,julrimstuga,dans och show:) älskar min skola! redan har en termin av nian gått, vart har den tagit vägen?:o shiet

idag gick jag upp tidigt, åkte upp på stan med mig själv och köpte julklappar, sen cykla jag till stadium och hälsa på lite:) åkte hem och sen börja jag jobba kl 13, jag jobbar på coop extra. Jobbade till 18, lugnt som fan med varor men allt virrigt folk:s haha sen hem till fia med bella, satt bara och prata! nu ska jag sova börjar jobba 6-15 imorgon sen ska alla julklappar fixas:) GODNATT

B cool zazza


morgondagen


the last ordinary day in school

vaknade imorse och kände mig helt konstig, gick upp och iväg till skolan, vi kolla på film på tyskan sen prata vi massa, sen gick jag till son och fhade betygsnack, jag kan så mycket bättre än VG rakt igenom där.. sen orka jag verkligen inte va kvar, får höra så mycket konstigt men i dont care, la mig och sov till typ ett då kom bella och överraska mig, nu har hon åkt och jag vill lägga mig och sova, funderar på att skita i träningen, är inte på humör för någe..

GOKVÄLL

15 december

Ovärda dagar nu sista dagarna iskolan, har inte gjort ett skit idag, haha.. sluta iallafall 3 då gick jag upp stan och köpte julklappar med mamma! men hittar inte till vissa, vill inte bara köpa något för att liksom:p nu är jag hos bella och ska snart äta mat:)

B cool zazza

14 december

dagen började med att kolla på risbergskas dansproduktion:) den va grymt bättre än förra året, haha vi kollade på teater också, den va bra också! sen gick jag till sjukhuset på återbesök efter min nöttchock:s haha det gick bra, men orka inte gå tillbaka till skolan för vi inte har knappt lektioner, så gick hem till bella (mitt tredje hem) och fick mat, nu är hon iväg och spelar bowling med JB, så jag har städat hennes rum och vikt hennes klädlåder, kul jag vet, nu kollar jag på paradise hotel:) missat lite avsnitt för jag tränat när de vart på tv, sen ska jag upp på stan och kolla massa sen blir det att kolla på produktionen igen;) haha

B cool zazza

13 december

Tredje advent och lucia och söndag:)
inte orkat uppdatera på sista tiden, men hur ska jag hinna allt :s haha mycket har hänt, hade nordiska mästerskapet igår, det börja med singel, kom typ mellan 12 och 20 av 120 startande, nöjd! sen par kom vi typ 8a av 49 startande par:) sen grupp var det direkt final då kom vi tvåa :) vilket vi är nöjda med, för dom som vann var värda det efter alla motgångar dom haft underterminen, sweets från åmål, grattis tjejer! <3 vi är nöjda med vårat år, ska skriva ett referat om året senare! efter tävlingen igår så åkte jag till elin där fick vi mat och massa lekar, hon fyllde år igår! GRATTIS! 

Idag vakna jag vid halv ett med bella, sen mat och nu har hon åkt och jag ska iväg och fika med pappa, sen dansträning ragga i två timmar-.- känns inte nödvändigt idag, inte på humör! sen ska jag på middag till farbror&martina:) kommer inte uppdatera på ett tag för har lämnat in båda mina datorer hos pappa och ska dit idag!:p haha


B cool zazza

ingen ork

orkar verkligen inte jobba idag.. haha men ska försöka pallra mig iväg iallafall, träning ikväll också, 17-19 på dansskolan till nordiska på lördag! nu ska jag gå ut i köket och äta frukost och laga matlåda! skriver mer ikväll:)


Svettdroppe

Årets talang utsågs av Diana & Dermot Clemenger och utdelas en gång per år. Utmärkelsen tilldelas någon på Nerikes Dansinstitut. Priset kommer i form av en ”svettdroppe” i glas samt ett stipendium och tilldelas någon som vi anser visat talang eller framgång eller hårt arbete.
”Årets talang 2009” tilldelades TWIIX som har visat exempel på alla tre. Stor talang, mycket framgång och mycket hårt arbete. De vände motgångar till framgångar genom hårt arbete och höll fast vid tilliten till varandra när det behövdes som mest.
I Maj vann de JSM i gruppdisco och kort därefter blev de 4:a på VM! De visar en sann dansglädje som smittar av sig. Vi önskar dem LYCKA TILL!  

Så har dansskolan skrivit på sin hemsida! måste få skryta lite;) bild på priset får ni senare när ja hittar kamera sladden:) haha


long day

hemma efter en mycket lång dag.. jobba till fyra som vanligt, men det var en långdag:s hann rätt mycket men hela dagen tog tid. Sen hem och somna på sängen sen cykla iväg på träning med twiix, idag var det riktigt kul, känns som vi fått lite ny glädje:) loveit! sen träna vi singel&par, lika seriöst som vanligt, haha johanna gör mina träningar, nu ska jag skynda mig att duscha sen kommer bella hit och gör mig sällskap, det gillar vi:)

B cool zazza

andra advent

har inte haft tid att sitta här, haha har inte mycket tid nu heller men kan slänga in lite om vad som hänt,
Hade dansuppvisningar i lördags det gick bra, och det bästa var att TWIIX blev årets talanger. det är ett pris som en får per år som har gått framåt,tränat hårt eller visat talang, vi fick det för vi gjort alla tre! tack dermont och diana:) så vi fick stependium och en "svettdroppe" en kristallgrej:) så roligt! sen äntligen träffa bella, åkte till henne låg bara och prata sen vid tolv rulla ja hem:)
Söndag, vaknade och kände mig inte alls iform, beslöt mig för att bara kolla på fotbollsträningen, sen åkte ja hem till bella, vänta på tjejerna sen gick vi iväg och åt pizza tillsammans. Sen vandra ja och bella hem och kolla tv och bara låg..
nu idag blir det praktik 10-16, egentligen orkar jag inte. har knappt sovit inatt:s orkar itne! känner bara för att vara hemma. sen träna 17-20 till nordiska, vi får se, hoppas jag får sällskap inatt ;)

B cool zazza

jul uppvisning

vad som händer idag?! vi har fyra uppvisningar, två för kidz och två för stora :)
bilder kommer ikväll! Tema är de fem sinnerna, hörsel,syn,smak,känsel och lukt


..

nu vet jag allt, och kan förstå till vissdel men inte helt, helt seriöst känns det bara jobbigt!:s
just nu behöver jag bella..

droppen

det var droppen till min besvikelse... tack och hej


4 december

igår va ja knappt hemma så hann inte sitta här och skriva. slutatde 4 då gick ja upp på stan och fikade sen tillbaka till stadium på julklappskväll och vi fick 30% på hela butiken :) haha inte för det är så mycket men, haha köpte en championsportBH och två par träningsmjukisshorts :) nice! sen kom jag hem vid halv nio då skrev jag klart min uppsats om hälsa och allt till idrottsbetyget ;) den vart lång men ganska bra!

Idag work 10-16, jätte konstig dag, freaky friday kan man säga. Inte några varor knappt och inte mkt folk heller.. det va segt men vi leta arbeten, städa golvet typ ;) man störde sig på felhängda galjar:s haha sen direkt iväg till sömerskan och där va twiix och vi mätte oss och började skissa lite, det kommer bli bra! säger inge mer ;) haha ikväll ska jag nog hem till fialotta och kolla på idol med frida också(: imrogon är det massa performance med dansskolan, först med alla kidz sen för oss stora två shower, sen kommer äntligen BELLA hem och jag ska träffa henne<3 I NEED TO!! nej nu är det mat ute i köket,

B cool zazza

jaha

matchen sluta 2-2 med det säger vi godnatt

2 december

nu börjar det bli lite fart på stadium haha :) dagarna går fort, vilket är bra denna vecka.. nu ska jag upp på dansskolan och träna med twiix sen nordiska träning och sen hem och äta och åka iväg och kolla matchen, adolfsberg mot laxå:) skriver ikväll,

B cool zazza

så söta


Suttit och kollat på Johanna och Liza när dom är små hela kvällen :) gör verkligen en glad, så jävla små, hon längst till vänster framifrån är min kära parkompis, haha så sweeeeetie(:

Nu andra avenyn sen sängen
GOkväll zazza

tisdag

ännu en dag avklarad på stadium, idag har jag inte haft pillrigt jobb idag har jag byggt om inne i affären, dagarna går sjukt fort, haha nu har jag precis skrivit klart låtpresentationen och har börjat med idrottsuppsatsen, har gjort en del av fyra av den, :) de känns bra, hoppas det kommer snö imrogon, det sägs det, då kommer de bli fullrulle inne på butiken också :)haha har vart tomt.. nu ska ja skriva lite sen kolla tv och mysa :)

b cool zazza


redan

1 december helt sjukt vad tiden rullar, det är bara 24 dagar kvar till julafton:) men innan det ska man hinna massa saker så det kan va bra att det är 24 dar kvar.idag börja julkalendern, vad tycker ni? :)
Praktisera på stadium outlet i två veckor 30 nov-11 decemeber
sömerska 4 december
dansuppvisning 5 december
nordiska mästerskapet 12 december
LUCIA 13 december
klasskamp och julavslutning 17 december´
+ alla vanliga träningar haha

B cool zazza

RSS 2.0