svar

Svar till sofie:
Tack så mkt, den kommer från BikBok och betalde 49 kr för den, den har kostat 599:D

sista söndagen i januari

Söndag igen och helgen är över imorgon är de skola igen!
lite bilder från den sista tiden:)

Såååå snygg enligt mig! jeans jacka kortmidje

Bodykit, zabra nececär,night cream och lite trosor

utförsäljning på gamla face, lipgloss och rött glitter till twiix

hade mys igår med massa gott med bästa:)

fick spelförut så jag städa min garderob, här är resultatet:D mkt fint zazza!

Nu blire pizza som jag bakat själv:) lite fusk;)

skriver mer sen, hej på en stund:)


alvin and the chipmunks

Tänkte bara säga godnatt! Bella är här och ska sova här också, mycket mysigt<3 ska kolla på alvin&gänget, det är våran film och den är bäst:) tänkte visa er en bild på dom små ekorrarna också;)

Simon,alvin & theodore! LOVELY
GODNATT


lördag och seg

det händer inte så mkt i våran lilla stad örebro! men idag vakna jag elva och kände smärta i vaden, satt i spagat igår då knäckte det till i vaden, nu går ja lite snett.. men det går över, hoppa över träningen pga detta. Tog på mig bekväma kläder och joggingskor och gick ut och gick, gick upp på stan och handla glitter, dom har utförsäljning av gamla face butiken. Köpte även med mig lite marknadsgodis:) var ute i två timmar, bara varit hemma och kollat film och vilat. verkligen inte vart på humör! nu har jag tänt massa ljus i lägenheten, närmare bestämt 30 st:) mysigt, ska ha film mys ikväll är inte på humör för något mer! skriver mer imorgon:)
Hoppas ni får en trevlig kväll, GODKVÄLL

gymnasieval

Fick frågan om att skriva om mina gymnasieval, visst

Så fick det bli, la på brevet igår. Första valet vart bara så, la ner det först men sen så tänkte jag att jag förlorar inte på att söka, kan ju tacka nej om jag kommer in ?!:)  det här är prelimenära val och i april kan man göra omval igen, nej men nu är detta över och vi kan släppa den stenen, vilket jag tackar för! Nu är det bara att vänta och se om man kommer in någonstans!:p

bio

Hemma efter bion nudå, åkte upp på stan vid halv nio och kollade på avatar med bella, mysigt<3 måste säga att de var en bra film, nu ska jag sova ska upp halv tio imorgon och träna fotboll tror ja! GODNATT


DANS

lovade att berätta om min dans. Tänkte göra det nu,
När började jag?
Jag började dansa när jag var 4 år och dansa till jag va 8 sen hade jag "uppehåll" till jag va 10 då börja jag tävla som jag gör än idag.
Vad har jag dansat?
Jag började på entré showdansskola här i örebro att dansa barndans sen senare när ja var 6 börja jag med show. Hade uppehåll då körde jag gymnastik, tävlade idet också, sen så sluta jag där och började dansa på nerkesdansinstetut i örebro och då vart det disco och hiphop. Har dansat det i bara 6 år. Tävlade i hiphop till jagvar 13 elr 14 år. tävlar nu bara i disco och är på elitnivå om man får säga så. Jag tävlar själv,par och grupp. Twiix som är min grupp har funnits sen 2005 och jag var en av dom 4 som starta den! men nu är vi 7 st och har varit på 3 VM/EM och 1 NM och tävlat flera SM! vi har placerat oss väldigt olika. Men vi är i högsta klassen och är en av dom bästa junior grupperna i sverige men även i världen, vi kom 4a påVM som vi va på i juni. Vi har nyss gått upp i vuxen klassen också! sen dansar jag även i en annan dansgrupp, elr va man ska säga,som heter "mixed". Den är på entré, vi dansar jazz/ragga och street. Lite svårt att förklara men haha:p i skolan dansar jag balett,jazz,modernt,street och massa olika block! jag tränar dans 3 ggr i skolan,2 twiix, en singel/par,en tävlingsträning,en lektion med Sofia och sen mixed en gång/ veckan det tillkommer även träningar beroende på om det är något speciellt som man ska träna inför. Jag kör ju även fotboll som är 2-3 gånger i veckan just nu inomhus, men vet inte hur länge den sporten är aktiverad!
tröttnar man aldrig?
Nej faktiskt inte, man tränar så varierande så det är bara roligt, sen krävs det att man gör samma sak hundra gånger men så är det väl med allt mer eller mindre, dans är inte nått jag gör det är vem jag är!


<3

vad som händer nu och ikväll


skola+färgning

det är fredag och jag sitter hemma med färg i håret!
började dagen med SO, sen musik sen gick vi upp till hjalmarbergman teatern och kollade på rudbecksskolans stjärnparad, de är teater med sång,dans och musik, den va seg. Så två timmar spenderades där! nu ska jag fortsätta med min färgning sen laga mat och städa ordning här i lägenheten!:D
vi hörs senare!

28 januari

Imorgon är det fredag vilket betyder helg:D
Ovärd dag idag, vi hade svenska sen håltimme 9,10-11,40 så ovärt, sen dans, DET SÖG bara så hårt. men men sen SO i 20 minuter sen va det slut för dagen! va på stan och shoppa lite grejer! kommer bilder imrogon, promise! nu ska jag och bella sova, gjort mina gymnasieval nu... GODNATT


kärlek

Som kanske inte alla vet så bor min syrster i stockholm, hon dansar där:) nu har hon lyckats fått jobb på en nattklubb elr va man ska säga, som scendansare, dom hade premiär i lördags på en krog som heter ambassadör, jag älskar dig syster!<3 här är lite bilder från kvällen/natten.  

Min syster, sjukt snygg!!!!! <3

hon längst fram! :D

sen måste jag slänga in en bild på världens finaste människa som kommit till jorden! den 17 december 2009 så kom dwayne jameel belcher till världen! Emma&Gesly är mamma och pappa

så underbar, love him!! <3


dags att sova

nu väntar sängen, och idag utan plugg! skönt som fan:) imorgon är det torsdag och vi slutar vid halv två istället för halv fyra, det är oxå skönt, nu ska jag borsta tänderna och krypa ner! hörs imrogon:)
GODNATT

vad som är kvar av dagen!


27 januari

Skoldagen är över, vilket jag gillar!
soprovet gick väl okej.. haha nog om det, vi har även haft street i skolan, det kan man ju säga vad man vill om liksom:p nej men efter den klassen skaka jag i alla muskler som finns i kroppen, det va lite obehagligt.. men det är bara att äta,dricka och vila. nu väntas mat ute i köket:)


discodansa

Jag är inte trött någonstans, mer taggad på något? haha.
Hade disco lektion förut med sofia, det är bara så roligt, vi dansar inte utan vi kör typ diagonaler över golvet med koordination och teknik, sen fet styrka, men inte vanliga situps och armhävningar utan lite roligare grejer som situps med split, går inte att förklara för ickedansare. Det kan inte vara bättre träning, känner redan förbättring efter 3 veckor:) sen träna twiix, vi fixar om massa i dansen och kommer på massa coolt! det kommer bli bra när det är klart. nu måste jag plugga so egentligen men jag orkar verkligen inte ta mig tid att sitta och läsa 20 sidor om mellankrigstiden:s it sucks! nej nu ringer bella, ska väl snacka med henne ett tag istället<3
godnatt


26 januari

Tänkte inte gå till skolan idag men det var duschen som fick mig att göra det, jag kom hem igår vid elva då hade jag jätte ont i magen, vet inte varför. Låg vaken och kved sen vid två somna jag.. det var både tårar och massa inblandat! sov lite fram och tillbaka. Sen imorse vakna ja sju av klockan och hade fortfarande ont i magen men gick upp tog en dusch och det kändes lite bättre, jag provade och klara det. Har haft ont hela dagen. Aja nog om det, va på stan en sväng med bella, nu är jag hemma och ska snart dra mig upp på dansskolan och träna först discolektion sen twiix! vi får se hur det går:)
Fick med mig:
*vita knälånga byxor
*vita helt vanliga tygskor
*en grå stickad tröja med pärlfransar
*även schampoo&balsam från SYoss

Måste slänga ut ett av favorit hårprodukter! rekomenderar:)

födelsedagar

får bli ett snabbt inlägg där jag bara vill säga grattis till massa!
först grattis till mimmi bäckström som fyllde 16 igår,
bella kardell 16 år idag
markus karlsson(mammas kille) 45 år idag
grattis<3
ja det var väl dom nu:)

lovely

mysiga kläder, ligger i soffan och kollar på johanfalk med mamma och taggar på att åka utomlands!
snart ärde godnatt <3

new week

Inte haft tid elr lust att skriva här på hela helgen, fredagen spenderades hemma hos bella och åt mat och bara mös, sen sov vi hemma hos pappa.
Igår va vi i karlskoga på fotbollscup, skulle egentligen till stockholm men nej det blev inte så, så jag hängde med och kollade på laget:) båda lagen kom delad trea typ?:) pappa och jag åkte in till stan i kga och käka lite och köpte lite saker:)kom hem till bella vid halv fyra och då slockna jag och hon kolla på film med mig i knät;) haha sen gick vi och handla mat och käkade.

Idag har vi segat och kollat massa resor! jag vill bara åka nu!!! men mer kan jag inte säga, var när och hur är inte klart men snart så :) nu har jag transporterats från pappa till mamma med hela mitt liv i väskor, som varje söndag:p ska kolla på film med mamma nu, måste plugga lite också! Gokväll

ett måste i sommar!!
B cool zazza

proud of myself

Har ingen bild men asså helt sjukt bra film, ja lovar, humoristisk&gullig och massa på en gång! roligaste på länge haha! sällskapet va bra också, alla som går i nian vart inbjudna på en förhandsvisning av farsan av josef fares:) grymt! jag älskar den:)

nu får det va slut på detta, helt seriöst, orkar inte skriva här liksom det är en SÅÅÅÅÅÅ lång historia och jag pallar inte lägga ner energi, tycker det är konstigt att det nu ska gå bra men inte förut liksom, rent ut sagt så skiter jag i hur detta slutar just nu, jag känner verkligen för att försvinna från jorden elr iallafall örebro!!!! men kommer från och med nu kommer jag skita i vilket, har det jag behöver känner ja, känns som mkt bullshit! inte på humör för att sitta här!

Nu måste jag få klart min krönika och läsa spelar död!

GODNATT
B cool zazza


bio och grejer

kom nyss hem till sosso från skolan, vi hade matte prov och sånt idag, det gick väl helt okej. Skulle haft modernt idag men nej cattis va sjuk igen så vi hade lunch från tjugo i tio till kvart över ett:) nu ska vi äta mat sen ska vi på bio :D haha med alla niorna typ, nu ska vi gå, kanske ska kolla match ikväll sen sover nog bella hos mig, skriver mer sen.

B cool zazza

kallt och ont

Varför kommer det mer snö?
dag har jag ont exakt överallt:p haha men vad gör man inte för discon:) fick en kommentar om att skriva om att skriva om min dans:) självklart, men gör det såfort jag får lite tid! Såg fram emot dansen iskolan idag, men då va cattis sjuk så vi hade inge, så de sög, skön dag annars! sen fika jag med mor <3 sen pluggat och nu ska jag till Johnbauer och hämta upp bella och åka iväg på sista futsal träningen för mig iallafall, ikväll ska det pluggas och skriva krönika:) va kan man skriva om?!? det står still, nu ropar pappa att vi ska åka,

B cool zazza


19 januari

Sitter och kollar på paradisehotel och äter gott&blandat, haft världens roligaste dans lektion idag med sofia westlund, she rock!

B cool zazza


massviss

Ny vecka NYA möjligheter det är vad min vecka kommer bestå av!!
Denna veckan kommer vara fullspäckad med gymnasiegrejer och träningar, idag var det skola, börja tio sen so, sen lunch redan elva, biologi,engelska,tyska sen skulle vi haft balett men ickesanicke idag, svetlana är sjuk:D det är happytimes! hihi sen stan med pappa, fick med mig schampoo&balsam, ett nätlinne och leggings:) tack fader! åkte iväg och träna också sen med twiix, bättre har det ju gått. sen hem och äta lite, iväg till bella och mysa, nu är jag hemma och kollar paradiset och ska äta och plugga lite! nu börjar nästa avsnitt! love:D

B cool zazza

redan slut

Godmorgon allesammans!
Spenderade gårdagen på idrottshuset, jobba lite till och från, sen kolla massa bra fotboll, träffa massa människor:) Sen vid ett gick jag och bella hem hit och kolla på ice age 3:D BIGLOVE! somna vid tre, nu är klockan 12 och vi ska iväg och träna två och sen ta oss en promenad till min faster och äta lunch, ska få hjälp med ett skolarbete:) helgen är slut och imorgon är en ny vecka, skriver mer ikväll!

B cool zazza

lördag

Äntligen helg, en vecka i skolan är avklarad, dansen har satt igång nu, allt rullar! Idag så ska det kollas och jobbas på AIF cupen som våran förening arrangerar i idrottshuset för herrar:D har precis ätit mat med bella nu, ska väl duscha och fixa oss sen vara där hela dagen:)

B cool zazza

dans:D

Just nu är det bara dicso i huvudet på mig, så funderar på att åka till åmål nästa helg och dansa:D


Ida Karlstad från norge! så bra:)

sega dagar

Ingen träning idag, det tackar vi för! Har träningsvärk från något men vet inte vad:s haha, skolan idag va seg. Vi hade svenska, sen matte men det hade vi ingen så lunch från 9.10-11.50 vilket va segt, satt bara typ. Hade dans sen iallafall, vi hade yoga pass,skönt till en början sen mådde jag konstigt, blev blek och börja må illa när jag satt i spagat.. men men sen so, det va kaos. Våran vikarie är ju lite speciell:p sen teknik sen sluta vi! skönt, nu sitter jag hemma och klickar hem lite nya kläder från HM, alltid lika roligt:D ikväll kommer bella hit och myser med mig:) imorgon är det fredag då ska det tränas skulle ja tro:) hörs senare!

B cool zazza

13 januari

Dagarna rullar och det är redan 13 januari, idag var det skola först. Första rikiga danslektionen typ på hela nian, har haft projektarbete i dans, men nu börjar vi med street och modernt igen, ser fram emot dansuppvisningen i april, stor med hela skolan:) sen har vi börjat fått information om nationella proven, det är sjukt många timmar som ska läggas på att skriva och allt, kommer gå bra! börjar i februari:) nu har jag ätit mat, ska snart gå iväg och träffa twiix och gå till sömmerskan och kolla så allt går som det ska;) sen ikväll har vi möte sen träning med fotbollen! gött
B cool zazza


rutiner

Andra dagen i skolan är över, det känns inge konstigt nu, nu är man inne i rutinerna igen. Dagarna går snabbt så snart är det juni och då slutar vi, har gått tillsammans med alla i tre år nu, det känns som en evighet för vi känner varandra så bra! loveit, igår hade fanny med sig bodysplash från victoria secret som jag bad henne köpa med hem till mig när hon va i usa! Det är riktig kärlek det:) tack fanny!<3 sen igår så träna twiix, en sån träning vi hade igår är sånna man behöver ibland, vi tränar på en gård i adolfsberg, vi satte oss i en ring på golvet och börja prata, sen skulle vi börja köra då va klockan kvart i sex och träningen sluta sex, så vi prata lite mer och sket i att träna:p sen hämta vi bella och vi åkte hit och åt och sov:) Idag äre tisdag och det är specielldag iskolan vi har massa långa lektioner som Bild och slöjd, det tar hela dagen typ, hade även syo samtal idag om gymnasiet, det börjar klarna nu, vi får se! haha sen tog jag mig en promenad på stan, fixa lite:) gick hem och nu sitter jag här och ska städa sen laga mat, klockan halv sju ska jag iväg på terminens första discolektion:) ska bli underbart! har saknat det så, skriver mer ikväll:)

 B cool zazza


back to school

jullovet är nu över och nu väntas flera grejer plus en hel sista termin på engelbrektsskolan. Nu i februari börjar nationella proven också, matte,svenska,engelska,no,tyska.. 
1 februari Gymnasieval klart
22-28 februari sportlov
29mars-6 april påsklov
13-14 maj lovdagar
10 juni slutar jag nian

snabbis

snabbt inlägg, vart ingen träning för vi kom inte in i hallen:s haha men men åkte hem till bella och duschade och fixa mig nu ska vi snart åka iväg till idrottshuset och kolla på alla finalerna:) vi hörs ikväll,

B cool zazza

10 januari

godmorgon, lovets sista dagen ska spenderas med bästa tjejerna:) vi ska nu iväg och träna fotboll sen direkt till idrottshuset och kolla dm finalerna i fotboll, idag åker även min syster tillbaka till sthlm..:/ kommer kännas tomt men jag får åka upp. Åker nog redan upp på fredag efter träningen:) nej nu ska jag åka iväg till träningen!

Alltid jag som ska tro mer än den andra..<3

full av energi

Förstår inte hur mkt energi man kan ha på natten?! borde sova nu egentligen men jag ställde mig i vardagsrummet och börja dansa lite disco, sen körde jag på, har säkert dansat i en timme nu:) det är sjukt! älskart<3

Twiix senaste tävling, nordiska mästerskapet, en andra plats:D


helt sjukt kallt ute

Hej, får bli ett snabbt inlägg idag, kvällen har tillbringats med tjejerna här hemma. Vi käkade tacos och satt och prata, nu har alla åkt förutom bella. Ska snart kolla på en film sen sova, imorgon blire fotboll hela dagen:)
GODNATT

I wait...

7 januari

ännu en slapp dag, vaknade vid tolv av bella som genast skulle ha frukost, skulle egentligen träffat joel idag men det får väl bli en annan dag elr nått! haha så jag och bella tog bussen in till stan och gick hem till bella och käkade lunch, nu duschar hon. Sen ska vi väl gå iväg och hitta på något, typ alla har börjat skolan nu men inte vi:) så skönt! imorgon blir det stan sen tjejmiddag hemma hos mig:) 

B cool zazza

trettondagsafton

dagen har spenderats på idrottshuset med bella och minna:) sen vid sex gick jag och syster hem till pappas tjej och åt mat och mös, vi va kvar där till typ halv elva:p mat och massa gott! lagom mätt nu liksom:p iallafall så skjutsa pascal mig och bella till pappa, nu har vi ätit lite tårta och kollar på film nu, ska sova snart:)

jag&syster today

fin, visst?!:D haha min tårta till pappa!

middag hemma hos mia:)

B cool zazza

6 januari

De blir lite hoppigt men haha nu är jag här, igår vakna jag typ halv ett sen åkte jag till bella och käka lunch sen åkte vi hem till min pappa som fyllde 46 år:) där blev det tårta och massa mys med familjen och bella! sen så kolla vi på sytycd och paradisehotel, loveit! sen tog vi bussen till mamma, där va jeffah&simon, vi kolla på film sen gick vi och la oss, somna vid tre:) Idag vakna vi vid ett kasnke och nu har vi ätit och ska kanske till idrottshuset och kolla fotboll annars vet jag inte, ikväll ska vi hem till pappas tjej och äta middag:) skriver mer ikväll:)

Grattis bästa pappa<3

B cool zazza


picture


lite nyårsbilder, suddigbild men först mat och mys hos familjen orrfält

sen party hos mig, såklart våran "partydans":D
vä:jag,bella,fia och frida

Piggelindrink haha :p

fick inga bra bilder uppe på stan vid tolvslaget men:)

dags att klippa sig snart, typ imorgon;)

Igår så va jag hos bella på kvällen sen vid tio åkte jag hem, sen vid tolv ringde bella och vi kom på att vi skulle gå till adolfsberg, så vi tog på oss lite kläder och gick;) lite fina vinter bilder,

tog en paus på vägen:) så härlig bild

vi börja 01.20 från konserthuset kom hem 02.50 kanske:)

går inte att förklara detta men länge sen jag skratta så mycket;) haha

Mer bilder kommer sen, nu ska jag hem till bella sen ska vi väl gå ut och mysa i snön. skriver kasnke mer ikväll,
B cool zazza


myskväll

Är hemma hos markus nu:) mammas kill för er som inte vet, ska snart äta mat. Det blir pressadpotatis&fläskfile med rosepepparsås, kan inte bli bättre :D Sen ska jag åka till bella tror jag och ha mega mys..Det behövs just nu! Imorgon blir det marieberg skulle ja tro, nu ropar dom,

B cool zazza

cold outside

vart inte som jag tänkt mig, hade tänkt att städa och så. Men la mig och sov, haha nu har jag fixat mig och målat naglarna ska snart traska iväg till station och möta syster, tror vi ska gå och fika eller något! tog på mig tunna leggings och kolla ut då va det -10 utanför fönstret, så det får bli ett par tjockare;) haha måste gå nu, hon kommer kvart över:) Skriver senare!

2 januari

Började jobba klockan åtta, mådde illa kände inte för rast någongång så jag gick hem ett istället för två:) Bella va kvar här hemma, vi laga mat och nu har hon åkt och jag ska fixa lite sen ska jag nog och möta syster på stationen hon kommer hem från sthlm idag:) sen ikväll ska jag och mamma på middag sen vet jag inte vad som händer!

en bild från sommaren på mig!

B cool zazza


1 januari

kvällen vart inte som jag tänkt mig, bella ringde och sa att jag skulle åka till adolfsberg och ha mys kväll med henne, vilket jag också gjorde. När vi kom hem till pappa så va han och mia där och då kände vi att vi kunde lika gärna va hos mamma så pappa skjutsa hit oss, nu har jag duschat och vi ska snart sätta på en film sen sova:) imorgon ska jag jobba 8-14 sen vet jag inte:p haha just ja grattis farfar<3
GODNATT
B cool zazza

new year

nytt år med nya möjligheter, det ska jag fixa!

spelade örebrocupen i onsdags, vi fick ihop spelet bra och fort. Vi har inte spelat tillsammans på ett år men nu fick vi äntligen göra det! Man har verkligen saknat 94orna men nu är det bra också med damlag!
Spelet såg ut såhär:
Örebro SK - Adolfsbergs IK                    3 -  3
Adolfsbergs IK F94 - Vaksala SK            1 -  0
Frövi/Fellingsbro - Adolfsbergs IK F94     1 -  2
Adolfsbergs IK F94 - GSBK/Kopparberg   3 -  0
SEN SLUTSPEL, just ja 1a i gruppen
Adolfsbergs IK F94 - Latorps IF               1 -  0 kvartsfinal
Sköllersta/Kumla - Adolfsbergs IK F94     2 -  0 Semifinal
Grattis till eker och forward som vann pojkar&flickor 94:)

Nyårsafton började hos familjen orrfält, där åt vi mat och hade det mysigt. Sen så åkte bella och jag till mamma och började fixa för allt folk. sen vid nio typ kom alla, det vart party:) sen vid halv tolv gick vi upp på stan där vi träffa massa folk! Tack för kvällen igår alla vänner<3 Va där till typ halv två två sen till elvis och köpte mat och hem till bella och åt:) gick och la oss hon somna och jag fick ligga vaken! somna vid halv fyra.
Idag vakna vi typ ett och åt sen låg vi i sängen till halv fem och nu är jag hemma ska äta mat med mamma sen mysa i soffan med mig själv, skönt att vara själv ibland! skriver kanske mer ikväll!


RSS 2.0