råsaftpress


Något jag verkligen hoppas att pappa beställt :D

stålande

GOkväll!
sitter här och skriver på idrottsuppsats som ska in i veckan, måste börja med musiken också, som ska in på onsdag redan, ovanligt pigg i kroppen idag :D haha men det är alltid bra;) bilder från kvällen kommer senare. Har iallafall varit på julmarknad, det var fika,dans,musik och massa jul:) nu ska jag gå ner och tvätta sen kolla paradise hotell, imorgon blir det stadium 10-16 sen julmys hemma:) hihi

LIEBE MEINE VATER ♥


sista november

hemma efter första dagen på praoen:) riktigt kul faktiskt, skönaste handledaren, kommer verkligen inte ha tråkigt dom två närmsta veckorna, klart, det va lugnt men det va ganska skönt! nu ska jag äta mat med pappa sen ska jag åka upp till adolfsbergsskolan och kolla på deras julmarknad haha;) det är dans och massa jul det kan inte bli bättre:D haha

 

Just ja, cherie hampton fyllde år igår
och veronica orrfält fyller 43 år idag (bellas mamma)
GRATTIS TILL ER BÅDA :)<3


mysigmorgon

vaknade klockan kvart över åtta av att mamma spela julmusik och det stog frukost upp dukat i köket, kan inte bli mysigare:) ska till skolan snart sen blir det workwork:) write about the day tonight :)

B cool zazza

sleeptime

nu blir det plugga det sista,ska till skolan imrogon innan praoen och göra ett tyskaprov:p ska kolla paradisehotell och sen sova! prata en sväng med bella först också<3

GODNATT

break

ännu en söndag avklarad, ärligt talat förstår inte hur jag orkar?! Börja med fotboll imorse, det var kul, äntligen äre lite kul, sen skulle vi ha teknik men gjorde då nummret för uppvisningen med dermont istället, sen på mixed så dansa vi ragga som vanligt, vet inte va jag tycker, skön stämning i gruppen men no more! nu ligger jag i min säng och gråter nästan av vad ont jag har överallt.. helt sjukt, funderar på att ta på mig lite myskläder och gå iväg och handla något gott! sen ta mig en lång dusch igen, låg förut och tänkte sen fick jag ett sms av bella, hon är på grancanaria med sin skola, de gjorde mig happy, miss her<3 imorgon börjar praktiken på stadium outlet i örebro, vå får se humör imrogon! :)

GODNATT

söndagar..

11-13 Fotbollsträning i Vintrosa
13.15-14.45 Teknikklass med Marita Strand
15-16.30 LUNCH
16.30-18.30 ragga med Jennifer
18.20-20 Nordiska träning dansskolan
20-framåt mys med mamma&sova

mys

det som inhandlades idag,

Halsduk på only 50 kr(ordinare 259)

Overknee på only,dålig bild, 50 kr(ordinare 150)


Nu har jag sprungit runt och tänt massa ljus hemma i lägenheten och lyssnat på julmusik, pappa är inte hemma, så jag är själv vilket jag tycker är jätte skönt just nu! sitter och äter lite godis&dricker cola och kollar på paradisehotell ska snart sova, imorgon väntas ännu en söndag med 8 timmars träning..

GODNATT


julkonsert

hemma efter en kväll med rasmus på comventum, där har vi kollat på karljohansjulkonsert 2009:) den va mysig! dom sjöng massa jullåtar och det var fint! är nu hos mamma och ska snart ta buss till pappa, där ska jag vara med mig själv, det är verkligen behövligt! behöver tid. nu väntas det på sms..

HEJDÅ

28 november

spenderat en dag på marieberg idag med fia och carro:) trevligt, är på riktigt mys humör just nu! vi får se hur det blir med det ;) ikväll har jag planer men kan inte säga vad än riktigt, haha men det kan komma ut sen ikväll, ska iallafall in till stan snart och möta upp lite folk:) hoppas på en trevlig kväll med jul stämning!
på lite konstigt humör idag och de finns det anledning till..

B cool zazza

hos bella

dagen har bara bestått av prov och redovisningar.. först so redovisning om förstavärldskriget sen musik uppspelning på mvg nivå, jag klara det:) sen engelska prov och sen kemi prov, tycker inte det är okej:s haha sen hem och fixa massa, hann tillomed att sova och ligga och prata med pappa<3 sen in på träning mellan 17-18,30. Onödig träning, men det blir ju vad men gör det till..haha nu sitter jag iallafall inne på badrummet hos bella och sjunger för bella när hon duschar:) haha ah ganska kul! senare ska jag umågs med henne och säga hejdå:/ hon åker till Gran canaria imorgon, have it nice! but i gonna miss you<3 senare hem till fia och kolla idol och bara ta det lugnt med carro! Nu har jag äntligen ledigt i två veckor från skolan, ska praoa på Stadium outlet, sen 4 dagar i skolan och sen är det JULLOV i massa veckor :D

B cool zazza


cherie hampton


Nu är det dags för prao igen, kom och tänka på vad jag gjorde i åttan på praoen. För er som inte vet var jag i stockholm då och hade dans i två veckor, dom jag praoa med vad mesta dels Ragdollz och babydollz och handledare va cherie hampton, bästa prao man kan ha haft :D här är en video på cherie och alla!


nordiska 12/12

Lite kläder inför nordiska mästerskapet ;) hahah


tråkigt.

har inte orkat uppdatera för mkt just nu, skolan är bara för mycket, men två dagar kvar av första terminen i nian:) så underbart! vart har den tagit vägen? snart är det slut på nian också? haha då börjar det verkliga livet enligt alla men för mig blir det kaos :p tråkigt inlägg men vafan det suger!

B cool zazza

' <3

Nyss varit nere på möte med Twiix hos blom, vi prata om kläder,säljning och massa annat, kommer bli förändringar från årsskifet för massa dansare. vi får se hur det blir, hoppas de blir bättre än nu!
nu sitter jag och ska kolla på andraavenyn, har en obehaglig känsla i kroppen, har iallfall fått friskluft nu ikväll. Ska försöka sova tidigt om ja kan..


Hitta en vanlig bild på "twiixringen", något vi jämt gör på trävlingar


24 november

nu har precis bella åkt,vi kolla massa barnprogram och sov! nu ligger jag i sängen med datan i knät och dricker juice, är inte på så bra humör. Men det har väl sina orsaker:s ska iallafall försöka ta mig iväg på twiix möte ikväll.. nu innan måste ja få ihop två uppsatser, det är bara måste!

My tears are close,nobody understand

så rädd

ska försöka göra en jätte lång historia kort.. så här började det, jag åt en helt vanlig gelenapp iskolan precis innan svenskan, sen så började vi redovisa och det började klia i halsen då drack ja vatten men kände hur jag blev större och så sluta våran svenska och jag gick till skolsyster, där fick jag gå före hela kön och fick tva tabletter som inte hjälpte ett skit. sen fick jag någe som dom tryckte in i munnen som jag skulle svälja, men jag hade somnat.. sen vakna jag och inget känndes bättre då skicka dom iväg mig akut in till USÖ och där fick jag först svara på lite frågor, vilket var svårt men det gick, sen kom läkare då prata vi mer, men det bara kliaochklia, till slut kom två läkare och jag fick adrenalin i ena armen och en slang i andra, sen vart jag så rädd, börja skaka och frysa och allt kändes fel..börja må ill och visste inte vad jag skulle göra.. sen låg jag där och läkare kolla till mig var och varannan sekund, nu vart klockan halv sju och jag blev flyttat till ett annat rum för att kolla om jag skulle bli kvar eller åka hem, men fick åka hem vid halv åtta ungefär.. sen kom jag hem och då kom Bella&Carro hit, tack<3 sen åkte dom och då kom alla tankarna.. tårarna va nära hela natten, ibland brast de också! Men tack för allas stöd!! <3

Idag va jag hemma från skolan, har inte sovit så mycket inatt för haft så ont i kroppen.. men snart kommer bella hit och myser med mig! bästa man kan ha <3 ska försöka äta lite riktig mat idag, åt typ inget igår efter 11 då lunchen i skolan var.. har egentligen tyska prov imrogon vet inte hur jag ska göra med det:s nu måste jag gå mår illa som fan!! kanske hörs senare


min absoluta bästa vän <3


.

alltid jag som ska förstöra...

samma-gamla-vanliga-söndag

Jaha började med fotbolls träning på risbergska, det gick faktiskt bra! va ett tag sen jag träna så:p haha men nu så ska det bli ordning igen:) sen direkt till entre och där dansa ragga i två timmar.. jag säger bara det är inte min grej, och såklart va vi tvungna att dansa två&två för alla:s hahaha för kul... men det gick bra, är klara med nummret till dansensdag iallafall nu, haha de är typ i april men ändå:p sen gick jag till dansskolan där det var NM träning men jag va alldeles för trött så jag fixa bara lite saker med alla sen gick jag igenom programmet till nordiska i singel sen gick jag hem och åkte iväg till mitt tredjehem ;) alla förstår kanske att är bella! nu är jag hemma och har precis städat köket, det kände jag för:) ska väl snart hoppa ner i sängen!

B cool zazza

22 november

igår va vi hos nisse och fotograferades:) här får ni lite prov men kommer massa senare:) idag är det söndag vilket betyder träningsdag, först nu fotboll 14-16 sen entre(ragga) 16,30-18,30 sen NORDISKA träning 18-20 sen måste ja plugga..:s nu blir det frukost
 
bästa

tjejorna

B cool zazza

time

1 vecka till tom het haha
2 veckor till uppvisning
3 veckor till NORDISKA
4 veckor till julen


...

kvällen tillbringades med bella hemma hos fia:) trevligt! nu godnatt orkar inte va vaken...tänk om det är som ja tror..


weekend

idag är det fredag vilket betyder helg :D fick sovmorgon imorse, vi hade frivillig lektion på so så jag valde att jobba hemma och sov istället, är ganska klar med första uppgiften. Sen skolan hade musik då träna ja på att spela piano, ska spela upp nästa vecka på MVG nivå;) haha sen svenska då spela vi in en film, de var kul faktiskt. Sen lunch sen engelska hade förhör sen jobba vi på med vårat schema som vi ska ha gjort denna vecka om jobb, sen idrott då hade vi massa lekar, alltid kul att springa av sig! sen kemi då vad det kaos som vanligt, våran lärare är inte den bästa! Kom nu precis hem från Friskis&Svettis, så underbart. Gick på medel idag:) det va mycket folk men helt okej:) jag skulle kunna köra såntdär varje dag=) kanske blir ett träningskort där istället för gym, ska duscha och vänta på mor som kommer hem med mat :) sen kanske träffa tjejerna!
Om ni vill träna jobbiga träningar fast roligt så är F&S ett bra alternativ!


B cool
zazza

Raande-Vo

Måste bara säga att jag blev sjukt inspererad idag när vi gick iväg och kollade på Lena Josefssons dans kompani Raande - Vo. Vi fick se när dom repa till performance i helgen, dom är 6 stycken, 3 killar från zimbabwe och 2 tjejer från italien och en svensk flicka från örebro faktiskt. Som har gått på engelbrekt faktiskt haha :) Jag blev helt kär i två personer det var Paola Piccolo och en kille som är på bild till vänster, Hennes feeling,utåtvridning,teknik och allt shit !!

loveit


Det är suddigt jag vet men ni ser ändå?
rankingen för grupper över 16 år,
vi är redan topp 5, och vi alla i twiix är under 16 år allihopa ;)
Vi får tävla både nordiska för under och över 16 men vi har valt att köra under, haha


amazing

Måste bara säga hur glad jag är att ha min massör :D är som en ny människa nu!
han är så JÄVLA bra, han fråga mig när han bara kolla på mig,
varför går du inte med jämn vikt på båda bena?
hahah sa ja, han ba nej men ärligt! jag vet inte, förstår mig inte på honom, sen sa han att jag va spänd i vaderna och det kan man ju säga att jag va:s pain som fan.. Ryggraden va rak men jag har överansträngt nederdelen av ryggpartiet, sen sa han att jag måste strecha mina ljumskar flera gånger per dag och massa,han går in i ljumskar och drar i senor och det sticker i hela kroppen, sen är det bra. Sen om jag får ont när han håller på då tar han min hand och håller hårt då känns det inte lika mycket längre för han får all smärta:o ingen förstår vad jag skriver, bara dom som ser honom!


det fattas en tärning

kom nyss hem från cafe java, vi gick dit 6 tjejer i min klass och fikade för att planera våran bokredovisning. Vi har läst "det fattas en tärning" av johanna tydell, (samma som skrivit i taket lyser stjärnorna) Jag kan bara utgå vad jag tycker, de är en av dom bättre böckerna ja läst ;) den har en underbar handling! läsvärd:) Det gick bra att planera nu ska vi bara sätta allt, vi ska spela upp två scener ur den på måndag.



B cool zazza


18 november

då har vi mindre än två veckor kvar i skolan, ska bli skönt med prao och lov :D
idag är det skola 8,15-15 sen hem och plugga, sen har vi träning med twiix 5-6 efter det blir det massage,
sen direkt hem till örebro och kolla på våran match, adolfsberg mot ösk, haha
sitter här och äter subway macka och dricker vitamil well svartvinbär. Ska snart åka till skolan och ha språk,
hörs ikväll

behövligt

B cool zazza

dansfilmer


Twiix dansar SM final 2009

READY

Before the holiday!! + att vi har prao 49-50
ÄNTLIGEN KLAR :D
tyskaprov-allt vi gjort
tyskavykort-berlin
Souppsats -world war one

so text -WW1
Grupparbete- WW1

Kemi- förhör på atomer
Fysikprov -kosmos
Kemi prov - atomer
Hemkunskapsprov-konsumtion och hushåll

matte prov- geometri
lästa ut svenskabok+ frågor- det fattas en tärning
tyska skriva dialoger
Idrott/hälsa uppsats- kost typ?
musik- låtpresentation
engelska word+dream work'
svenska bokpresentation och teater




Jag säger bara NOLIFE!!!


v 47


disco tävling

tävlingen i halmstad slutade bra ändå, kunde gått bättre:) men är ganska nöjd !
Singel: 12 av 60 startande
Par: 6a av 22 startande
Twiix: 5a av 11 startande
En placering bättre än sist med gruppen, vi är absolut minst i våran klass, de är för vi gått upp och tävlar 16+, men vi kan inte vara annat än nöjda! tävlingen sluta halv nio då åkte vi direkt till Mcdonalds:) sen började hemfärden, jag la mig i mittengången hela resan, alla sov och allt va tyst det var jätte skönt!
kom hem halv tre då åkte vi hem och sov:) Vaknade vid halv ett igår, och va tvungen att åka in på träning med Frida Odenå i Jazz. Det va bara jobbigt, upptäckte knölar nere i ryggen:s så ja hoppa att dansa mixed idag, för vi skulle dansa ragga, haha då använder man ryggen ;) så jag åkte och kollade på fotbollsträningen, vill också spela men tror jag ska ta det lugnt med det ett tag!!
Kvällen tillbringades hos fia med bella, vi åt glass och fruktcocktail :D
kom hem vid elva kanske, somna halv två!
nu sitter jag här med värsta frukosten som jag kom på är jätte onödig för jag ska äta lunch 11 redan, måndagar har jag en lektion 10-11 sen lunch :s onödigt som bara den! sen går ja till kvart i fyra och balett sist också..


Mat på Hotellet:) twiix samlade


Grattis sofie till första pricken i star :)

Jennie sluta på en 5e plats i superstar under 16

pappa och lisa (vikkans mamma)

lilla carolina så söt ! :)

har inte fått alla bilder av alla som är tagna på oss! men det kommer senare :)
Nu ska ja åka till skolan, 

B cool zazza


halmstad

nu sitter vi på hotellet i halmstad:) scandic o grejer ;)
klart man har datorn med sig.. haha :s
hade dansverk imorse, det gick okej, det var för alla niorna på skolan.
sen vid tio började våran resa hit, vi stanna och åt efter halva vägen. MAT :D
när jag slog på tvn på hotellet så va det hannah montana och tillbaka till vintergatan, bättre kan det inte bli ;) haha sen blir det middag med hela dansskolan nere i resturangen,
TÄVLING IMORGON :D:D
ska fixa allt ikväll, fläta och locka håret, packa iordning, kommer hem på söndag klockan kanske 05.00 eller något..
sitter och kollar på massa bilder från sommras, kolla va ja hitta på mig och josefine bebis :)
 
ute i lekparken:)

VM/EM 2009

efter vi fått reda på att vi kom till final

B cool zazza

topptipp

Skola idag, kändes lite annorlunda måste jag säga..
men men de har stått still där, så det var inte så svårt. Hade rep med verken idag, skulle fixa ljuset och kolla så allt fungerade. sen hem och skrev en hel uppsats om en bro i USA, äntligen klar:D sen sista träningen med twiix inför tävlingen, nu känns det kalas :D trampar på håret men det är ju little problemo om hundra år:p fick i mig lite mat efter, sen fotbollsträning, gick väl sådär mår ju inte tipp topp än:s nu sitter jag på golvet och pratar med bella i telefonen, ska snart duscha och äta sen dejta kudden;)

B cool zazza


10 november

Vart hemma både halva torsdag,fredag och måndag och tisdag..
Men är fortfarande inte frisk, har haft feber upp och ner:s men blir aldrig bra, kan inte sova på nätterna heller men men ,städade hela lägenheten imorse, känns bra.. sen va min ork slut:p imorgon är det dags för skola igen , då har vi genrep sen torsdag och fredag massa föreställninigar:) måste bara fixa ett solo till mig haha :) ska kunna det imorgon redan;) good jobb:o
Pratade med anna förut, trodde jag missat jätte mycket men tydligen har det stått rätt still haha:p våran klass pratar bara enligt våra lärare!
sista hårdträningen med twiix igår också, vi gick igenom allt i minsta detalj, nu känns det jätte bra faktiskt:) om alla sätter allt så kommer det gå som vi vill! I HOPE !!! fixade även till mitt singel program igår med vikkan, thank you :) en prick kvar till absolut högsta tävlingsklassen:s haha vi får se hur det går.
Det är även säsongens sista vanliga sverige tävlingen i helgen, vi åker ner till halmstad på fredag för att sova kvar och sedan tävla på lördag hela dagen:) nej nu ska jag gå och laga mat sen åka till mamma och hämta alla kläderna för imorgon, ska även hinna träffa bella senare:)

Just ja bounce ska sluta köra tillsammans nu, så nu i april har dom sin sista show på globen, efter 13 år tillsammans!

Känns som ett måste att se?! :D

Bcool zazza


time is running out

har verkligen ingen ork kvar..
ligger i sängen och kollar på Fotbollsgalan 2009!

GODNATT


högstadie



För er som inte vet så går jag på Engelbrektsskolan i örebro, Jag går i 9e klass där. Jag går där för dansens skull, vi har dansprofil som ja gått 7-9, man kan ha gått 4-6 också.. men då gick jag i Adolfsberg,
Vi dansar Balett en gång i veckan och sen har vi blockklasser ungefär 2 gånger i veckan, men under tre år dansar man : Jazz,modernt,Acrobatic,skapande,improvisation,projekt,street,gästläsare,affro och uppvisningsarbeten. Just nu har vi avslutat ett dansprojekt som kallas dansverk, där vi blir indelade i grupper och vi får 10 veckor ungefär och göra ett program på 5-8 minuter.. Man får lägga upp det hur man vill, våran första tanke var MichaelJackson så klart :D så vi har gjort från jackson five till hans död med hans nya låt. Man får följa med i hans liv som THE KING OF POP!!
På torsdag har vi den stora examinationen för publik:)
Nu efter detta arbete så ska vi börja arbeta med "uppvisningen", den kommer va i april.. Temat i år är Welcome to internet. Kan tolkas på en miljon sätt men vi kommer ha en dator att utgå ifrån det är allt från skärmsläckare till visus till lann;) hahah kommer bli grymt!!

Nu efter 3 år på högstadiet måste man ju gå vidare och gå 3 år till på gymnasiet, där har jag inte planer än.. jag vet att jag borde ha det men det är så svårt, för det finns för mycket att välja mellan, vad ska man gå? vart? vad går alla nu? skriv gärna! :D





HOPE MY DREAM COME TRUE !!

massa bra

helgen har bestått av massor,


"champagne" hos sosso


från vä: Ida,Joanna,Jenny,Sosso,Embla,Bella,jag och coco



Jag&födelsedagsbarnet

mamma och jag inne på cafe La rosé i Stockholm

jag och syster, önskar vi hade mer tid !!<3


babydollZ in action

delar av ragdollZ , vä: Cherie,carmel,jennifer och caroline


Jeffah,camme,Karro och cici after :)

Det var lite bilder från helgen :)
Är sjuk men äter medecin hoppas det blir bra snart..
Det är bara 6 dagar kvar för Discotävling, I NEED TO BE GOOD!!!
Ska iallafall sova nu och se om febern försvinner, kanske skola imorgon,

B cool zazza


stockholm

Nu väntar ja på att mamma ska komma hem och hämta mig :)
 sen åker vi upp till sthlm, ska väl gå på stan en stund sen till akis och kolla dans :D ska bli jätte kul, får träffa syster också<3
kommer hem ikväll typ sent , kanske ska träffa lite folk tonight,
vet inte om jag orkar. nej nu ringde mamma ska springa ut :)

B cool zazza


6 november

nu är det äntligen fredag:) denna vecka har varit lite konstig men iallafall helg nu,
helgens planer:

Lördag: stockholm med mamma och Markus,johanna och daniel, kolla på min systers dansuppvisning Nolimits :)
sen direkt hem till sebbe på fest med sälengänget!
Söndag: DANSSÖNDAG :D

nu ska jag läsa min bok sen sova..

B cool zazza

sjuk


jag har inte tid med att vara sjuk?


valerina forte


Mina kära avslappnings piller.. hoppas dom hjälper mig att sova, vad tror ni?!

snow

Det bara snöar och snöar.. mysigt är det ända jag kan säga, nu saknas bara en sak?!

natten va konstig.. vakna somna halv ett, vakna halv två låg vaken till 5 sen somna jag om och gick upp åtta;shade utvecklingsamtal halv nio.. kul att till och med min klassföreståndare ser på mig att jag inte mår bra? haha
sen hade jag matte och sen skulle vi ha dans med catarina men hon va sjuk då hade vi ragga klass med frida :)jag kunde inte va med för min arm:p
sen försökte ja äta men det gick ju inte så bra.. fick typ kväljningar

Åkte till Minna vid tre och fikade med carro&fia, fick i mig en kaka:o
nu är ja hemma har precis lagat mat kommer inte äta så det får bli till mamma :) mår illa som fan:s snällt av mig.. ska ta avslappnigspiller snart och läsa lite sen sova hoppas jag! har också feber, och imorgon har vi dansuppvisnig med klassen på risbergska(gymnasieskola) och party hos sophie på kvällen. vi får se hur det blir med de.

B cool zazza

4 november

Kan säga att det gjorde ondare än ja trodde att ta sprutan.. nu kan man knappt röra vänster arm,
min syster är orolig att ja kommer gå baklänges imorgon? ;) va tror vi?
men hoppas att det känns bättre imorgon:)


matchen va sämst;) haha riktigt slarvigtspel men vi får ta nya tag :)
nu väntar ännu en sömnlös natt.. kommer inte kunna sova,
sen imrogon är det skola kanske halv dag, beror på feelings.
Utvecklingsamtal imorgon bitti, lite smått jobbigt
imorgon blir det först träning med dansverket i skolan, berättar mer om det sen, sen träning med johanna som jag inte vet hur det blir, kommer nog inte kunna dansa disco imorgon.. om inte träning blir det hem till minna med flicksen och fika! mysigt<3 länge sen alla träffades tillsammans! 
GODNATT
 
B cool zazza

hospital

varit på sjukhuset hela eftermiddagen..
fick en akut tid för att jag inte sover så bra, inte äter bra och allt,
så nu blir det medicin i två veckor! hoppas det hjälper
tog även svininfluensanvaccin samtidigt, jag är med i en riskgrupp så jag är i farorisk som dom kallar de;p

Har nu tränat med twiix, äntligen är programet färdigt :)
ska försöka äta lite nu sen åka och kolla match!
hoppas tjejerna vinner hihi :D

B cool zazza


3 november

seg dag måste jag säga..
ingen skola inga träningar :s
haha ja jag tränar mycket vilket gör att det känns konstigt när jag inte tränar! låter lite skumt jag vet, men haha :)
Imorgon blire det skola 8,15-15 sen träning med twiix sen vidare och kolla på säsongens första inomhus fotbollsmatch:)
Sitter just nu och försöker få ihop en uppsats om Brooklyn Brige, inte lätt asså ;)
ska hoppa ner i sängen, har inte så mycket att säga

B cool zazza

:D

Fick reda på igår kväll att Twiix är uttagna till Nordiska Mästerskapet nu i december i Disco Dance small group juniors:D
Det ska hållas i örebro på comventum arena :)
mer info senare!

Nu är Bella&fredrika här, vi ska snart sätta oss och äta!

08.13

godmorgon!

vakna klockan sju och mådde dåligt..
de snurrar i huvudet och mår illa
jag har fått i mig en halv banan:/
nu ligger jag i min säng och pratar med Bella i telefonen
ska försöka sova i några timmar nu,
senare måste ja försöka plugga lite..
vi hörs senare!

Bcool Zazza

2 november

första dagen i skolan idag efter höstlov!
Mitt höstlov har bestått av tjejerna som jag just nu bara orkar lägga ner tid på..
idag blir det skola till kvart i fyra, sist av allt balett :/ haha men det ska nog gå:)
sen blir det direkt twiix träning, idag har vi massor att göra, förändringar :D
Sen ska jag träffa Bella och mysa :)
nu ska jag iväg och redovisa mitt nogrupparbete :) Wish me good luck!


En bild på min dansgrupp från Vm 2009


empty

Det känns inombords även fast jag inte visar det...
alltid du som ska vinna!!
HEJDÅ


halloweeen !!

bad update men här har ni bilder som förklarar helgen!
girlsen

spökmat

kyckling,blåttris och rosa béarnaise sås och vitlöksbröd


sexxxxxy bella

min outfit för kvällen;)

frida,fia,bella och jag

<3

hahah partydans

bilden får avsluta våran fredag :)

RSS 2.0